ja vähän iskäkin.. :)

Mies ilmotti muutama kuukausi sitten menevänsä eläkejuhliin, ja samoihin aikoihin omat vanhempani olivat kyselleet lapsenlastaan hoitoon, siinä sitten ajattelin, että eiköhän sitä itsekkin voisi ulos lähteä tuulettumaan. Vietettiin pitkän kaavan mukaan tyttöjen iltaan meidän kotona, grillattiin halloumjuustoa, NAM, tehtiin salaattia ja syötiin "terveellisesti" kanaa :) Ei uskallettu ottaa riskiä pallogrillin kanssa niin osa sitten paistettiin uunissa sisällä. Tehosekoitin soi, ja aurinko porotti. Tampereen yöelämässäkin tuli piipahdettua, mukavaa oli, mutta tuli juhlimiskiintiö täyteen.. siihen asti kun piti seuraavana perjantaina lähteä BON JOVIN keikalle.

Autolla huristeltiin Helsinkiin ystävän kanssa, mukana meillä oli Bon Jovin levy mukana, mutta pettymyshän tuo oli kun koko levyllä oli yksi hitti, jonka tiesi, repeatillä hetken aikaan ja pian siitä sitten vaihtuikin jo musiikki. Harhaan ajamiseltakaan ei vältytty. Mutta pian kiitos huoltoaseman asiakkaan ja Puotilassa odottavan ystävän neuvot puhelimessa alkoivat tuottaa tulosta ja perille päästiin.

Keikka alkoi odotettua aiemmin, olisi kai pitänyt tarkistaa uusi aika vielä illalla. Vettä satoi ja vähän tuntui, ettei bändi ihan täysillä vetänyt. Näihin sitten loppuikin ne negatiiviset asiat. Saimme uusia ystäviä Norjasta, tuntui kyllä että enemmän jutteli koko illan aikana norjalaisten kun suomalaisten kanssa, myöskin baarissa jonne keikan jälkeen suunnistimme.

Reissu meni hyvin, ja kotiin oli ihana palata. Illalla lähdimme vielä mummolaan yöksi saunomaan ja syömään hyvin.