Jo tavaksi muodostunut yhteinen lauantai päivä alkaa olemaan takana päin, ja päätettiin yhdessä kirjoittaa kohokohtia päivän tapahtumista.

Aamupalan ja aamulehden selaamisen jälkeen hyppäsimme bussiin kohti keskustaa. Kirppiskierros oli ensimmäisenä edessä, tällä kertaa lähti pojalle mukaan brion vanha, mutta hyväkuntoinen muuteltava huoltoasema ja pari autoa. Meille aikuisille ei sitten löytynyt mitään.

Sitten matka taittui Tampereen kaupungin lasten kulttuurikeskukseen Rullaan. Sukelsimme suoraan vauvoille ja taaperoille tarkoitettuun vesimaailmaan. Poika innostui varsinkin sinisestä putkesta, riemunkiljahdukset vain kaikuivat kun piti ryömiä putkea edestakaisin.

 

Mahojen jo kurniessa kiersimme nopeasti Metsä-näyttelyn Rullassa, ja menimme pettymään american dinersin antiin. Edellisestä kerrasta olikin aikaa ja seuraavaa ei taida tulla.

Piitkät torkut, kämppä kuntoon ja valmiina vastaanottamaan vieraat. Poika sai ihailla tyttökauneutta, hetken päästä pusujakin sateli, eli valloitus onnistui. Myöhemmin serkkupoika isänsä kanssa tulivat kisoista, ja kävivät pikaisesti kertomassa kuulumiset. Poika nukkuu ja tuhisee tyytyväisenä, nyt hetki köllötellen ja valmistautumaan huomiseen vauvauintiin ja matkaan pohjanmaalle katsomaan viikon vanhaa pikkumiestä.

Ps.Sivuihin on lisätty materiaalia :) Löytyy vasemmasta sivupalkista

R & P